Hoopdance

Je vrolijk, vrij en vitaal voelen, dat is wat hoopdance met je doet! Tijdens de hoopdance lessen van La Hoop beweeg en dans je met een hoelahoep op gevarieerde muziek. In een gezellige groep versterk jij ondertussen je core, coördinatie en balans en ben je op een ontspannen manier aan het sporten!

Basis- en vervolglessen

Geen zorgen, je hoeft nog niet te kunnen hoelahoepen, dat leer je hier. Mensen die voor het eerst een hoepel draaien zijn welkom bij de stevige basiscursus van 10 lessen. Tussentijds instromen kan in overleg. Na de cursus kan je gegarandeerd hoelahoepen om je middel en heb je ook andere bewegingen en trucs ontdekt, geleerd en gecombineerd. Voor de hoepelaars met ervaring biedt La Hoop wekelijkse vervolglessen aan. Hierin gaan we van top tot teen hoelahoepen en de hoopdance verbreden en verdiepen.

Een hoopdance basisles duurt 60min en een vervolgles 75 minuten en bestaat uit een warming-up, groep en individueel oefenen en een cooling-down. Je leert en ontdekt nieuwe bewegingen, trucs en combinaties die je kan integreren in je eigen flow. Tijdens de hoopdance les kun je gebruik maken van de leenhoepels van La Hoop. Wanneer je ook buiten de hoepellessen wilt oefenen, kun je bij La Hoop een eigen hoepel kopen en op maat laten maken.

Locaties met een unieke sfeer

De hoopdance lessen in Nijmegen vinden op verschillende locaties plaats.

Zodra de zon goed begint te schijnen is het concept van La Hoop, Hoopdance aan de Waal! Met de voeten in het zand, ondergaande zon, zomerse muziek en kleurrijke hoepels aan het Waalstrand. Ook genieten we regelmatig van één van de mooiste parken in Nijmegen.

In de koude seizoenen zoekt La Hoop de warmte van oa Het Danslokaal in het Honigcomplex op. Het buitenseizoen is van mei t/m september en het binnenseizoen van oktober t/m april.

Lesschema

Maandagavond

Vanaf september lessen in het Danslokaal Honigcomplex Nijmegen.

We starten 3 september met een Open Hoepel Uur van 19.30-20.30u voor iedereen. De vervolglessen voor hoopers met ervaring zijn van 20.30-21.30u.

Vrijdagochtend

Na zomerworkshops van 10-11.15u aan de Waal:  7, 14, 21 en 28 september daarna naar binnen.

Meer info / aanmelden

Hoopdance jam La Hoop en Klankenkaravaan
Hoopdance les in het Danslokaal
Hoopdance les aan de Waal
© Copyright - La Hoop