• Hoopdance lessen

Lesschema 2021

La Hoop verzorgt sinds 2014 wekelijkse hoopdance lessen. Normaal gesproken het hele jaar rond met een binnenseizoen in oa het Danslokaal Honigcomplex in Nijmegen (van okt-april) en een buitenseizoen met hoopdance aan de waal en in het park. Deze periode zijn de lessen aangepast naar online lessen, zo zijn ze voor iedereen te volgen, of je nu in Nijmegen, NL of elders in de wereld woont. De lessen zijn Nederlandstalig.

Online Hoopdance lessen  via Zoom

  • Maandagavond 20u check in, les tot 21-21.15u
  • Vrijdagochtend 10u check in, les tot 11-11.15u

Kinderles via zoom:

  • Zondagochtend 10.30-11.30u

Thuis hoelahoepen

Hoelahoepen in je eigen huis of tuin. Oefenen zo veel je wilt en connecten met La Hoop en andere hoepelaars tijdens zoomles. In de zoomles zijn we samen in beweging en dans met de hoelahoep op muziek, ieder vanuit zijn/haar eigen plek. Hier wordt je vrolijk en fit van!  De les bestaat uit: warming up, aan de slag met hoelahoepen om het middel en ook andere bewegingen en uitdagingen om mee te oefenen, je krijgt tips en trucs, en ook wisselen we ervaring uit, we ronden we af met een cooling down.

Hoela-hoe? 

Heb je nog geen goede hoepel thuis? Je kan deze periode een hoelahoep lenen (alleen voor mensen in Nijmegen) of kopen bij La Hoop. De verkoop hoepels zijn opklapbaar dus te versturen door het hele land en dus ook makkelijk mee te nemen. Meer info over je eigen hoepel aanschaffen vind je hier.

Vragen/Aanmelden

Vragen stellen en/of je aanmelden kan via onderstaand formulier. Wanneer je je inschrijft kom je (als deelnemer of ouder) in de thuis-hoepel-groep, via whatsapp. Hierin worden de zoomlinks geplaatst. Ook wordt hier af en toe wat beeldmateriaal gedeeld zoals een samenvattend filmpje van wat we tijdens de les hebben gedaan. Zo kan je thuis hoepelen en oefenen zo veel  je wilt!

Meer info / aanmelden

Hoopdance jam La Hoop en Klankenkaravaan
Hoopdance les in het Danslokaal
Hoopdance les aan de Waal
© Copyright - La Hoop