• Hoopdance lessen

Lesschema 2022

Met La Hoop verzorgen we sinds 2014 wekelijkse hoopdance lessen Nijmegen, het jaar rond in een binnen- en buitenseizoen. Na een periode van zoomlessen vanuit huis, genieten we nu extra van de lessen in het park en aan de waal! Daarnaast start La Hoop nu ook in het westen van het land met lessen in Den Haag. Ook is het mogelijk met een eigen groep een workshop aan te vragen, dan komt La Hoop ook op andere locaties in het land.

Wekelijkse Hoopdance lessen – vanaf 29 aug weer!

De eerste avond 29 aug is een special waarin ontmoeting centraal staat: hoopdance les + potluck van 19-21u in het limospark. Basis en vervolg cursisten samen. Iedereen is welkom, of je nu al jaren de draai te pakken hebt of voor het eerst komt proberen, welkom! Bijdrage 10,- met iets te eten/drinken voor de potluck.

6 Hoopdance nazomer lessen, basis en vervolg!

Schrijf je alvast in door onderstaand contactformulier in te vullen-

Hoopdance nazomer lessen: met de voeten in het gras of zand, vroijke muziek, kleurrijke hoepels, lekker in je vel, actief en ook ontspannen, in beweging en dans met de hula hoop op muziek! Hier kan je een stevige basis leggen tijdens de basiscursus of verder flowen in de vervolggroep. Begeleiding van Marieke Mantje, initiatiefneemster en docent van La Hoop (sinds 2014). Aansluiten kan in de volgende groepen:

  • Nijmegen: maandagavond 19-20u vervolg en 20-21u basis Limospark
  • Den Haag: donderdagavond 19.30-20.30 basis strand/duinen bij westduinpark.

Tips: neem je eigen hoelahoep mee of gebruik een van de leenhoepels van La Hoop. Ook een flesje water is fijn. Trek kleding aan waar je lekker in beweegt, geen grote loshangende vesten, die zijn onhandig, maar aansluitende kleding, laagjes zijn prettig ivm temperatuurwisselingen.

Bijdrage 6 lessenpakket: 64,- incl. gebruik leenhoepels. Neem voor een proefles/losse les even contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden. We houden in het buitenseizoen 2 plekjes vrij voor last minute beslissers 🙂

Meer info / aanmelden

Hoopdance jam La Hoop en Klankenkaravaan
Hoopdance les in het Danslokaal
Hoopdance les aan de Waal
© Copyright - La Hoop