Hoopdance

Nieuwe basislessen op maandagavond van 19.30-20.30uur in het Danslokaal Honigcomplex!

Je vrolijk, vrij en fit voelen, dat is wat hoopdance met je doet! Tijdens de hoopdance lessen van La Hoop beweeg en dans je met een hoelahoep op gevarieerde muziek in een gezellige groep. Ondertussen versterk en versoepel je ook nog eens je spieren, core, conditie, coördinatie en balans.

Basis- en vervolglessen

Geen zorgen, je hoeft nog niet te kunnen hoelahoepen, dat leer je hier bij een basisles. Een les bestaat uit een warming-up, individuele en groepsoefeningen met instructie, integratie en flow, we sluiten af met een cooling-down. Tijdens de hoopdance les kun je gebruik maken van de leenhoepels van La Hoop.

Het is mogelijk een losse les te volgen of mee te doen aan een 10 lessen basiscursus. Na 10 lessen heb je een stevige basis van hoelahoepen om je middel en andere basisbewegingen en trucs, combinaties en dans.

Heb je de smaak helemaal te pakken? Het hele jaar door zijn er wekelijkse vervolglessen waar je kan instromen na de basiscursus, hier verbreden en verdiepen we de hoopdance en ga je steeds meer eigen flow ervaren. Je kan het hele jaar rond hoelahoepen!

Er zijn 2 hoopdance seizoenen, buiten en binnenseizoen. Het buitenseizoen is van mei t/m september en binnenseizoen van oktober t/m april. Tijdens de schoolvakanties is er meestal geen les, soms worden er dan losse activiteiten georganiseerd.

Wanneer je ook buiten de hoepellessen wilt oefenen, kun je bij La Hoop een eigen hoepel kopen en op maat laten maken.

Locaties met een unieke sfeer

De hoopdance lessen in Nijmegen vinden op verschillende locaties plaats. Er is een buiten- en binnenseizoen.

Zodra de zon goed begint te schijnen is het concept van La Hoop, Hoopdance aan de Waal! Met de voeten in het zand, ondergaande zon, zomerse muziek en kleurrijke hoepels aan het Waalstrand. Ook genieten we regelmatig van één van de mooiste parken in Nijmegen.

In het binnenseizoen zoekt La Hoop de warmte van oa Het Danslokaal in het Honigcomplex op.

Het buitenseizoen is van mei t/m september en het binnenseizoen van oktober t/m april.

Bijdrage

Basisles van 60 min is 10,- contant en een 10 lessenpakket  voor 100,- incl. gebruik leenhoepels tijdens de les. Je kiest een moment in de week, mocht je een keer niet kunnen dan kan je gedurende de cursusperiode inhalen op een ander lesmoment in de week.

Vervolglessen duren 75 min. en lopen het hele schooljaar door. Er zijn 3 betaalperioden voor het hele jaar. Stroom je later in dan wordt een pakket in overleg samengesteld.

Lesschema

Coronaperiode

Gezondheid op nr 1! Dat betekent dat we de lessen vanaf 15 mei weer opstarten, de lessen zijn aangepast aan de huidige situatie. We hoelahoepen op 1,5m afstand. In kleine groepen tot max 10p. Iedereen gebruikt 1 hoelahoep per les die voor aanvang en na de les schoongemaakt wordt. We vragen je bij verkoudheid/symptomen thuis te blijven. Dank voor je begrip en tot hoops!

Hoopdance Nijmegen – Basislessen 60 min. 

  • Maandagavond 19.15-20.15u
  • Vrijdagochtend 11.15-12.15u

Hoopdance Nijmegen- Vervolgles 75 min.

  • Maandagavond 20.30-21.45u
  • Vrijdagochtend 10-11.15u

Meer info / aanmelden

Hoopdance jam La Hoop en Klankenkaravaan
Hoopdance les in het Danslokaal
Hoopdance les aan de Waal
© Copyright - La Hoop