Hoopdance

Je vrolijk, vrij en vitaal voelen, dat is wat hoopdance met je doet! Tijdens de hoopdance lessen van La Hoop beweeg en dans je met een hoelahoep op gevarieerde muziek. In een gezellige groep versterk jij ondertussen je core, coördinatie en balans en ben je op een ontspannen manier aan het sporten!

Basis- en vervolglessen

Je hoeft nog niet te kunnen hoelahoepen, dat leer je hier. Mensen die voor het eerst een hoepel draaien zijn welkom bij de stevige basiscursus van 10 lessen. Tussentijds instromen kan in overleg. Na de cursus kan je gegarandeerd hoelahoepen om je middel en heb je ook andere bewegingen en trucs ontdekt, geleerd en gecombineerd. Voor de hoepelaars met ervaring biedt La Hoop wekelijkse vervolglessen aan. Hierin gaan we van top tot teen hoelahoepen en de hoopdance verbreden en verdiepen.

Een hoopdance les duurt zo’n 75 minuten en bestaat uit een warming-up, groep en individueel oefenen en een cooling-down. Je leert en ontdekt nieuwe bewegingen, trucs en combinaties die je kan integreren in je eigen flow. Tijdens de hoopdance les kun je gebruik maken van de leenhoepels van La Hoop. Wanneer je ook buiten de hoepellessen wilt oefenen, kun je bij La Hoop een eigen hoepel kopen en op maat laten maken.

Locaties met een unieke sfeer

De hoopdance lessen in Nijmegen vinden op verschillende locaties plaats.

Zodra de zon goed begint te schijnen is het concept van La Hoop, Hoopdance aan de Waal! Met de voeten in het zand, ondergaande zon, zomerse muziek en kleurrijke hoepels aan het Waalstrand. Ook genieten we regelmatig van één van de mooiste parken in Nijmegen.

In de koude seizoenen zoekt La Hoop de warmte van oa Het Danslokaal in het Honigcomplex op. Het buitenseizoen is van mei t/m september en het binnenseizoen van oktober t/m april.

Lesschema

Maandagavond 10x van 7 mei t/m 9 juli

  • 19-20.15u Basisgroep aan de Waal Nijmegen
  • 20.15-21.45u Vervolggroep aan de Waal Nijmegen

Dinsdagavond 6x van 5 juni 7 t/m 10 juli

  • 20-21.15u Basis/vervolg mix aan de Waal Nijmegen

Donderdagavond 3x van 28 juni t/m 12 juli

  • 20-21.15u Basisgroep Sonsbeekpark Arnhem

Vrijdagochtend 10x van 11 mei t/m 13 juli

  • 10-11.15u Vervolggroep

Vrijdagochtend 6x van 6 juni t/m 13 juli

  • 11.15-12.30u Basisgroep aan de Waal Nijmegen

Wekelijkse hoopdance lessen aan de Waal Nijmegen

Met de voeten in het zand, zomerse muziek en kleurrijke hoepels. Sta jij met zonsondergang aan de Waal te hoelahoepen! Een bijzondere sfeer op een prachtige locatie, vrolijk en vitaal in beweging en dans. Ben je erbij?

Nieuw: Wekelijkse hoopdance lessen Sonsbeekpark Arnhem

Op donderdagavond in het Sonsbeekpark, boven bij de witte villa.

Bijdrage

10-lessenpakket wanneer je start in mei: 115,-

6- lessenpakket wanneer je start in juni 69,-

Proefles: 12,- en met z’n tweeën voor 20,-
De prijzen zijn incl. gebruik leenhoepel tijdens de les.

Meer info / aanmelden

Hoopdance jam La Hoop en Klankenkaravaan
Hoopdance les in het Danslokaal
Hoopdance les aan de Waal
© Copyright - La Hoop