• Hoopdance lessen

Lesschema 2022

Met La Hoop verzorgen we sinds 2014 wekelijkse hoopdance lessen Nijmegen, het jaar rond in een binnen- en buitenseizoen. Na een periode van zoomlessen vanuit huis, genieten we nu extra van de lessen in het park en aan de waal! Daarnaast start La Hoop nu ook in het westen van het land met lessen in Den Haag. Ook is het mogelijk met een eigen groep een workshop aan te vragen, dan komt La Hoop ook op andere locaties in het land.

Wekelijkse Hoopdance lessen

Met de voeten in het gras of zand, zomerse muziek, kleurrijke hoepels, lekker in je vel, actief en ook ontspannen, in beweging en dans met de hula hoop op muziek! In een gezellige groep met begeleiding van Marieke Mantje. Aansluiten kan nog in de volgende groepen:

  • Nijmegen: maandagavond 19-20u vervolg en 20-21u basis Limospark
  • Den Haag: donderdagavond 19.30-20.30 basis strand/duinen bij westduinpark/duindorp.

Tips: neem je eigen hoelahoep mee of gebruik een van de leenhoepels van La Hoop. Ook een flesje water is fijn. Trek kleding aan waar je lekker in beweegt, geen grote loshangende vesten, die zijn onhandig, maar aansluitende kleding, laagjes zijn prettig ivm temperatuurwisselingen.

Pakketprijs: 8 wekelijkse lessen vanaf 16 mei  80,-. Later aansluiten of losse lessen volgen in overleg. Mogelijk indien er plek over is.

Meer info / aanmelden

Hoopdance jam La Hoop en Klankenkaravaan
Hoopdance les in het Danslokaal
Hoopdance les aan de Waal
© Copyright - La Hoop