• Hoopdance lessen

Lesschema 2023

Met La Hoop verzorgen we sinds 2014 wekelijkse hoopdance lessen Nijmegen, het jaar rond in een binnen- en buitenseizoen.  Daarnaast start La Hoop nu ook in het westen van het land met lessen in Den Haag. Ook is het mogelijk met een eigen groep een workshop aan te vragen, dan komt La Hoop ook op andere locaties in het land.

Wekelijkse Hoopdance lessen

Hoopdance voor mensen met ervaring. Op dit moment is er wekelijks hoopdance les op maandagavond 20.30-21.30u in Nijmegen. Aansluiten kan, vul het contactformulier in.

Hoopdance voor mensen zonder ervaring. Op dit moment zijn er geen wekelijkse lessen voor mensen zonder ervaring. Maarrrrr.. wel losse basisworkshops! Neem een kijkje in de agenda. In het voorjaar komen er ook weer wekelijkse basislessen aan in Nijmegen en Den Haag. Laat alvast je interesse weten en we houden je op de hoogte.

Schrijf je alvast in door onderstaand contactformulier in te vullen-

Hoopdance lessen: vrolijke muziek, kleurrijke hoepels, lekker in je vel, actief en ook ontspannen, in beweging en dans met de hula hoop op muziek! Hier kan je een stevige basis leggen tijdens de basiscursus of verder flowen in de vervolggroep. Begeleiding van Marieke Mantje, initiatiefneemster en docent van La Hoop (sinds 2014). Aansluiten kan in de volgende groepen:

  • Nijmegen: maandagavond 19-20u vervolg en 20-21u basis Limospark
  • Den Haag: donderdagavond 19.30-20.30 basis strand/duinen bij westduinpark.

Tips: neem je eigen hoelahoep mee of gebruik een van de leenhoepels van La Hoop. Ook een flesje water is fijn. Trek kleding aan waar je lekker in beweegt, geen grote loshangende vesten, die zijn onhandig, maar aansluitende kleding, laagjes zijn prettig ivm temperatuurwisselingen.

Meer info / aanmelden

Hoopdance jam La Hoop en Klankenkaravaan
Hoopdance les in het Danslokaal
Hoopdance les aan de Waal
© Copyright - La Hoop