Hoopdance

Nieuwe basiscursus hoopdance start 21 oktober tot aan de kerstvakantie! Maandagavond van 19.30-20.30uur in het Danslokaal Honigcomplex!

Je vrolijk, vrij en vitaal voelen, dat is wat hoopdance met je doet! Tijdens de hoopdance lessen van La Hoop beweeg en dans je met een hoelahoep op gevarieerde muziek. In een gezellige groep versterk jij ondertussen je core, coördinatie en balans en ben je op een ontspannen manier aan het sporten!

Basis- en vervolglessen

Geen zorgen, je hoeft nog niet te kunnen hoelahoepen, dat leer je hier bij een basisles. Welkom een keer een losse les te doen als je eerst eens wilt komen ervaren of het wat voor je is. Van 19 aug tot eind september zijn er buitenlessen, daarna volgt er een cursus tot aan de kerstvakantie. Een stevige basis. Tussentijds instromen kan in overleg. Na de cursus kan je gegarandeerd hoelahoepen om je middel en heb je ook andere bewegingen en trucs ontdekt, geleerd en gecombineerd. Voor de hoepelaars met ervaring biedt La Hoop wekelijkse vervolglessen aan. Hierin gaan we van top tot teen hoelahoepen en de hoopdance verbreden en verdiepen.

Een hoopdance basisles duurt 60-75min en een vervolgles 75 minuten en bestaat uit een warming-up, groep en individueel oefenen en een cooling-down. Je leert en ontdekt nieuwe bewegingen, trucs en combinaties die je kan integreren in je eigen flow. Tijdens de hoopdance les kun je gebruik maken van de leenhoepels van La Hoop. Wanneer je ook buiten de hoepellessen wilt oefenen, kun je bij La Hoop een eigen hoepel kopen en op maat laten maken.

Locaties met een unieke sfeer

De hoopdance lessen in Nijmegen vinden op verschillende locaties plaats. Er is een buiten- en binnenseizoen.

Zodra de zon goed begint te schijnen is het concept van La Hoop, Hoopdance aan de Waal! Met de voeten in het zand, ondergaande zon, zomerse muziek en kleurrijke hoepels aan het Waalstrand. Ook genieten we regelmatig van één van de mooiste parken in Nijmegen.

In het binnenseizoen zoekt La Hoop de warmte van oa Het Danslokaal in het Honigcomplex op.

Het buitenseizoen is van mei t/m september en het binnenseizoen van oktober t/m april.

Bijdrage

Basis 10 lessenpakket  voor 100,- incl. gebruik leenhoepels tijdens de les. Losse les 12,50 of met z’n 2’en voor 20,- . Je kiest een moment in de week, mocht je een keer niet kunnen dan kan je gedurende de cursusperiode inhalen op een ander lesmoment in de week.

Vervolglessen lopen het hele schooljaar door en worden in 3 termijnen betaald. Instromen kan het hele jaar in overleg.

Lesschema

Hoopdance lessen – Basis

  • Maandagavond 19.30-20.30u wekelijks vanaf 21 okt – tot de kerstvakantie

10 lessenpakket, tussentijds instromen in overleg.

Hoopdance lessen- Vervolggroep 

  • Maandagavond 20.15-21.30u wekelijks vanaf 19 augustus
  • Vrijdagochtend 10-11.15u wekelijks vanaf 23 augustus

De vervolggroepen zijn voor hoopdaners met ervaring. Vervolglessen zijn er het hele schooljaar, wekelijks van sept tot half juli m.u.v. de schoolvakanties. De eerste betalingsperiode is t/m december, de tweede van januari tot april en derde tot aan de zomervakantie. Tussentijds instromen in overleg.

Meer info / aanmelden

Hoopdance jam La Hoop en Klankenkaravaan
Hoopdance les in het Danslokaal
Hoopdance les aan de Waal
© Copyright - La Hoop