Online hoopdance lessen via zoom!

Hoelahoepen in je eigen huis of tuin. Oefenen zo veel je wilt en connecten met La Hoop en andere hoepelaars tijdens zoomles. In de zoomles zijn we samen in beweging en dans met de hoelahoep op muziek, ieder vanuit zijn/haar eigen plek. Hier wordt je vrolijk en fit van!  De les bestaat uit: warming up, aan de slag met hoelahoepen om het middel en ook andere bewegingen en uitdagingen om mee te oefenen, je krijgt tips en trucs, en ook wisselen we ervaring uit, we ronden we af met een cooling down.

Hoela-hoe? 

Heb je nog geen goede hoepel thuis? Je kan deze periode een hoelahoep lenen (alleen voor mensen in Nijmegen) of kopen bij La Hoop. De verkoop hoepels zijn opklapbaar dus te versturen door het hele land en dus ook makkelijk mee te nemen. Meer info over je eigen hoepel aanschaffen vind je hier.

Zoomlessen voor volwassenen zijn er wekelijks op:

Maandagavond 20u check in, les tot 21/21.15u.

Vrijdagochtend 10u check in, les tot 11/11.15u.

Losse les; 8,- en pakket onbeperkt op ma en/of vrij t/m 19 febr. is 45,-

Zoomlessen voor kids 8-12 jaar zijn er wekelijks op:

Zondagochtend 10.30u -11.30u.

Losse les 8,- pakket wekelijks t/m 14 febr voor 40,-

Wanneer je je inschrijft kom je (als deelnemer of ouder) in de thuis-hoepel-groep, via whatsapp. Hierin worden de zoomlinks geplaatst. Ook wordt hier af en toe wat beeldmateriaal gedeeld zoals een samenvattend filmpje van wat we tijdens de les hebben gedaan. Zo kan je thuis hoepelen en oefenen zo veel  je wilt!